ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С PISTOR

Мезотерапията представлява инжектиране на малки дози активни вещества в кожата, посредством Pistor Eliance, по равномерен и съвършено точен начин. Нежен, прецизен и забележително ефикасен метод, който отговаря на нуждите Ви, поради бързината, ефикасността и липсата на болка. 

Локализираното микро действие на иглата стимулира производството на колаген и еластин, което помага за укрепване и възстановяване на кожата, намаляване на белезите и фините линии.  Поради този факт процедурата е препоръчителна и като превантивна мярка при значително по – млада възраст. Около 25-годишна възраст способността на тялото да произвежда нов колаген започва да намалява, а предимствата на мезотерапията с Pistor Eliance са разумна първа грижа. 

Терапията е подходяща не само при грижа за кожата на лицето. Мезотерапията съобразена със зоната на третиране подобрява обмяната на веществата и лимфния дренаж, намалява мастната тъкан и разгражда влакната на съединителната тъкан, което оказва благоприятно влияние в борбата срещу целулита.